Saturday, 3 December 2011

Tengok sini orang gila


Click gambar tu untuk tumbesaran :) Haha, Ya Allah sumpah tah apape. Ada jugak lagi orang macam ni kan. Aku ingat spesis ni dah pupus dah. Senang je bagi no phone kan. Pejadahnya bagi no. Haa, kang aku dajal kau baru kau tahu haha. Nasib baik aku ni baik hati huhu. Perasan pulak aku ni. Hmm apape jelah. 

Tapi kan aku macam tak faham pemikiran certain manusia ni. Ok macam dalam kes ni dia pm bagi no phone. Ada lagi, yang jenis video call lucah. Uish nasib baik aku tak layan. Sangap tahap apa tah. Lepastu spesis yang kene reject tapi salah kan orang lain. Asal lelaki macam ni ek? Ni semua buat aku turn off gila nak kenal dengan mana mana lelaki. Selalu kau dengar perempuan takde maruah kan. Ok hari ni aku kasi tukar. LELAKI TAKDE MARUAH or LELAKI MURAHAN. Spesis pondan lah ni.

Dont get me wrong, bukan pondan yang jenis aww awww tu. Kalau lelaki perangai gini aku panggil pondan je. Kalau betul lelaki diorang tak macam ni. So murah. Renung renung kan lah ye kalau ada pulak lelaki yang baca ni. ASSALAMUALAIKUM



2 comments :

Arepiz Ecvz said...

Huhu.. Nasib baik i bkn mcm lelaki ni.. :D

Syafiqah_Najib said...

what thaaa . . . -,-'