Sunday, 9 October 2011

#Hate you.


H . E . L . L . O

Erghhh -.- Aku sangat marah sekarang ni. Yelah, mana tak nya. Kau buat member aku bhai. Takkan aku nak duduk diam je. Okay right now, kau fikirlah kan. Aku yang 'jiran' kau ni pun menyampah tengok muka kau. Ni kan pulak, anak sedara kau. Heh c(:

Dekat rumah kau buat dia macam kuli kau. Hello! Agak-agaklah kan. Even dia tu menumpang dekat rumah kau sekali pun, kau tak boleh lah nak sesukahati buat macam tu. Kau fikir kau siapa? Yes! I admit it. But, kau tu just MAK SEDARA dia je. Haaa, aku bold kan tulisan tu. Kau still tak faham lagi ke? Weh, bukan tu jee. Kau siap boleh mengaku bagai lagi yang dia anak kau. Haha! Tahulah kau mandul.

Opss! I'm sorry :)
Terlepas pulakkan. Heh, peduli sangat aku ni :P Aku marah tau! Tak cukup lagi kau buat dia macam kuli kau, kau lepaskan marah dekat dia. Sepak terajang dia macam dia tu mainan pulak kan? Kalau kau kene agaknya best tak? Meh sini kalau kau nak rasa. Dia tu nak exam sakai, kau tak bagi dia pergi studygroup. Kau boleh cakap macam ni.
"kau tu dah bodoh, bodoh jelah."

If koranglah kena macam tu, sedih tak? Patah tak semangat korang nak belajar? Heh, semestinya lah kan? Dah lah dia nak pergi belajar kau tak bagi, pastu cakap pulak macam tu. Seriously aku belum pernah tengok manusia macam kau ni. Macam-macam kau halang dia buat. Pakai itu salah, buat ini salah. Ada je yang tak kena. Actually, apa masalah kau? Ada problem dekat office, kau lepaskan dekat dia. Tah apa-apa tau tak?

If aku lah yang kena, kau memang tak selamat bhai. Aku report je polis. Tu dah kes dera kan? Heh, masalah sekarang, bukti pun takde! Macamlah orang nak percaya perangai kau macam tu. Yelah, kononnya nampak "baik". Bapak geli aku nak cakap kau baik. Tolonglah! Puihhhh!


PS:// Untuk kau lah si perempuan gila! Allah tu Maha Berkuasa, Maha Melihat. Kalau kau tak dapat balasan dunia, akhirat nanti kau kena jugak. Beringatlah sebelum kena. Ehh, beruk atas tu ada rupa kau lah :P

No comments :